Wie jarig is trakteert!

Alweer een jaar geleden op 2 juni 2021 vierden we met het Startsymposium Jonge Kind ons ‘bestaan’ en nu vieren we onze eerste verjaardag.  

In ons eerste jaar hebben we gemerkt dat het LEJK in een behoefte voorziet. Het was mooi om te ervaren dat zoveel betrokken professionals aanwezig waren bij het startsymposium. We willen dan ook graag met al die betrokken professionals in contact blijven, zodat we samen ervoor kunnen zorgen dat we de beschikbare kennis inzetten ten gunste van de begeleiding van jonge kinderen.

Waar het onderhouden en verstevigen van de relatie in de kinderopvang en op school in dezelfde ruimte plaatsvindt en fysieke nabijheid noodzakelijk is bij de begeleiding van jonge kinderen, zullen wij ook de digitale mogelijkheden inzetten om een relatie op te bouwen en te onderhouden met alle professionals die betrokken zijn bij de ontwikkeling van het jonge kind.

Voor onze eerste verjaardag trakteren we. Geen snoepje of een doosje rozijntjes, maar we trakteren op een ‘cocktail van kennis en mooie voorbeelden’ voor en uit de praktijk. Dat doen we middels de publicatie van onze eerste nieuwsbrief met als thema De ontwikkeling van het jonge kind

Geniet ervan!

Groet, Anita 

Previous
Previous

De eerste nieuwsbrief is uit!

Next
Next

Interactieve sessie onderzoekslijn Volgen van ontwikkeling van jonge kind